Workshop Theater en Technologie – Theatergroep Greppel

TG Greppel nodigt (theater)makers uit voor een inkijkje in het artistieke en technologische proces van hun nieuwe voorstelling Genoeg Gedacht. Een workshop over de nieuwste technologie├źn en hoe je deze kunt gebruiken in een theatraal maakproces!

gif-pixel-genoeg-gedacht

Nieuwe technologie wordt een steeds serieuzer onderdeel van het maakproces in de theaterwereld. Hoe zet je technologie bewust in? En hoe blijf je kritisch kijken naar deze innovatie? Aan de mixed mediaproductie Genoeg Gedacht ging een onderzoek vooraf, waarin vier makers collectief en procesmatig experimenteerden met nieuwe vormen van theatermaken. Tijdens de workshop vertellen zij over dit proces: wat hebben ze geleerd, waar liepen ze tegenaan? Hoe worden inhoud en technologische ontwikkeling met elkaar verbonden? Als maker krijg je de kans om verschillende sensoren te testen en te leren werken met interactieve systemen.

Deze workshop wordt mogelijk gemaakt door de afdeling Kunst en Technologie Lindenberg.

In samenwerking met Meneer Otis.

Zondag 2 april |15:00-17:00 |Karolingenzaal| Lindenberg (Ridderstraat 23, Nijmegen) Tickets zijn verkrijgbaar via de Lindeberg, klik hier.

Vul hier uw zoekopdracht in