Hidden Structures

Binnen het project ‘Hidden Structures’, dat heel 2018 zal doorlopen, onderzoeken we samen met ons publiek en ons netwerk de verborgen structuren die ons continu omringen en hoe wij er invloed op uit kunnen oefenen.

Dit doen we aan de hand van workshops, artist-in-residences en meet ups. We besluiten het project met een publicatie en een expositie, die in de herfst in Arnhem plaatsvindt.

Artist-in-residences Odd Stays

April en mei 2018 staan in het teken van Odd Stay, Oddstreams artist-in-residency-project.

Half april begon Kevin Kuijpers in Studio Oddstream aan zijn werkperiode. In zijn werk houdt hij zich bezig met datavisualisatie, licht, geluid en geur. Deze weken werkt hij aan objecten die als een wichelroede (on)veilige wifi-netwerken opspoort.

7 mei gingen Parrr Geng en Roos Meerman van start met hun samenwerking.

Het werk van Parrr Geng kan de vorm aannemen van performance, kunst, installatie, beeld, gedicht en illustratie. Ze heeft een achtergrond in biochemie en richt zich op lichamelijke beleving in een digitale omgeving. Roos Meerman onderzoekt materialen, technieken en processen. Haar verwondering voor (de wetten van de) natuur staat hierin centraal.

Roos en Parrr werken samen aan een nieuwe installatie over de perceptie van (verborgen) biodiversiteit. Ze geven 17 mei een presentatie over hun samenwerking tijdens Odd Café – Kunst als oplossing? in Studio Oddstream.

De uitkomsten van beide Odd Stays zijn te zien in de expositie in Arnhem in het najaar van 2018.

 

Vul hier uw zoekopdracht in