Odd Junior tijdens de Vierdaagseweek

Tijdens de Vierdaagseweek is Oddstream aanwezig met kinderworpshops bij de Stevenskerk én bij Festival op ’t Eiland. Entree is op beide locaties gratis!

Creatief aan de slag met kunst en technologie

Stevenskerk

zo t/m do | 14 tot 17 uur | gratis | 8+

Videomapping
Leer je eigen videomapping maken! Je gaat aan de slag met verschillende beelden en leert eigen foto- en videocontent creëren. Deze beelden gaan we op verschillende objecten projecteren zodat je er een echte show van kunt maken. 

Stop-motion animatie met Augmented Reality
Ga aan de slag met stop-motion en animeer je eigen verhaal! De animatie voegen we als digitale laag toe aan een tekening die als trigger voor je animatie dient. Ga er met een telefoon of tablet overheen en je tekening komt tot leven!

Virtual Reality (Cospaces)
Bouw je eigen wereld! In deze workshop maak je kennis met virtual reality en leer je software gebruiken om zo je eigen virtuele wereld te creëren. Als vertrekpunt gebruiken we het interieur van de Stevenskerk, maar jij het helemaal opnieuw inrichten! 

Voor de activiteiten in de Stevenskerk moet je minimaal acht jaar oud zijn.

Festival op ’t Eiland

za t/m vr | 15.30 – 17.30 uur | gratis | 8+

Elke middag tussen 15.30 tot 17.30 uur kan je op het Eiland aan de slag met korte stop motion animatiefilmpjes in de Lindenberg Talententuin. In deze filmpjes beleeft het Eilandmannetje de wildste avonturen, die je zelf gaat bedenken én zelf gaat opnemen. Voor deze activiteit moet je minimaal acht jaar oud zijn.

Vul hier uw zoekopdracht in