Leerkrachtentraining bij Studio Oddstream

Oddstream organiseert een gratis introductiecursus in kunst en technologie voor docenten in het primair onderwijs, voortgezet onderwijs en mbo. De cursus vindt plaats in Studio Oddstream op woensdagmiddagen in maart, april en mei.

layer-4

Toelichting vakgebied

Tijdens de eerste bijeenkomst zal Marlijn Gelsing van Oddstream het vakgebied toelichten, dat is ingedeeld in de  gebieden Creatief Programmeren, Ontwerpen & Maken (o.a. 3D printen, lasersnijden) en Media (o.a. virtual reality, stopmotion animatie, videomapping).

De leerkrachten gaan natuurlijk ook praktisch aan de slag. Tijdens alle bijeenkomsten werken zij aan kleine opdrachten die bij wijze van spreken direct de volgende dag met leerlingen in de klas kunnen worden uitgevoerd.

Ben jij zelf leerkracht, en wil jij ook weleens geïnspireerd of uitgedaagd worden in plaats van anderen te inspireren en uit te dagen? Deelname aan deze cursus is helemaal gratis. Maar schrijf je wel snel in, want vol is echt vol!

Er zijn leerkrachtentrainingen voor docenten uit het primair onderwijs en voortgezet onderwijs. Voor het primair onderwijs vinden ze plaats op woensdag 28 maart, 25 april en 30 mei van 15.00 tot 16.30 uur,  voor het voortgezet onderwijs op woensdag 21 maart, 18 april en 16 mei van 15.30 tot 17.00 uur.

Inschrijven kan door middel van een mailtje naar marlijn@oddstream.nl.

Vul hier uw zoekopdracht in