Educatie

Oddstream verbreedt wereldbeelden via kunst en technologie. We laten je andere perspectieven zien en geven je de ruimte om (kritische) gedachten en ideeën uit te wisselen.  

Onze lesprogramma’s in kunst en technologie geven leerlingen het gereedschap om beter te kunnen anticiperen op technologische ontwikkelingen dan de generaties voor hen. Door technologie vanuit de kunst te benaderen geven we leerlingen de gelegenheid om nieuwe invalshoeken en toepassingen te ontdekken, te onderzoeken en te creëren.  

» We willen leerlingen activeren: om te gaan maken, om na te denken over technologische vraagstukken en om hierover met elkaar in gesprek te gaan. 

» We willen leerlingen laten creëren:  Oddstream is van mening dat iedereen een maker is. We vinden het daarom belangrijk dat in onze programma’s deelnemers zelf aan de slag kunnen. Door zelf te maken kom je tot nieuwe ontdekkingen en inzichten.  

» We willen leerlingen laten reflecteren: niet alleen reflecteren op wat je gemaakt hebt, maar ook op wat je denkt. Hoe verhoud jij je tot een kunstwerk, technologie of perspectief? 

We bieden lesprogramma’s voor het primair onderwijs, het voortgezet onderwijs, het mbo en voor leerkrachten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met onze coördinator educatie Ruben via ruben@oddstream.nl.  

Bel me terug


    Ons aanbod

    Lees hier meer over ons aanbod in het primair onderwijs, voortgezet onderwijs en in de vrije tijd:

    Vul hier uw zoekopdracht in